Ingrediente
- 5 oua
- 1 cana de zahar
- 1 cana de faina
- 5 linguri ulei
- 1 vanilina
- 2 linguri cacao
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Separam albusurile de galbenusuri si incepem sa mixam albusurile cu un praf de sare,iar cand incep sa se umfle adaugam treptat zaharul in ploaie si mixam pana devin ca pentu bezea,lucioase.
Galbenusurile le amestecam cu uleiul si le punem peste albusuri,amestecand usor sa nu se lase,apoi adaugam treptat faina si vanilina cernute.
Dupa ce am amestecat usor ,punem mai mult de jumatate din compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt,iar compozitia ramasa o amestecam cu cele 2 linguri e cacao,apoi o punem peste compozitia alba si cu o furculita dam aspectul marmorat.
Dam la cuptorul preancalzit la 175° timp de 30-35 de minute(eu dupa 30 de minute fac un test cu scobitoarea si daca este nevoie mai las).
Servim dupa plac pudrat cu zahar si cacao.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan marmorat" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|