Ingrediente
- Blat cu dulceata de capsune
- 4 albusuri
- 125 g zahar
- 1/2 praf de copt
- 125 g faina
- 1 esenta de portocale
- 1 praf de sare
- 1 plic zahar vanilat
- 3 linguri dulceata capsuni
- 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
- jumatate lgt zeama de lamaie
- Blat alb
- 1 plic zahar vanilat
- 4 albusuri
- 125 g zahar
- 1 praf de copt
- 125 g faina
- 1 esenta de portocale
- 1 praf de sare
Mod de preparare
Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma. Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea. Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.
Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.
Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca si Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu inima" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|