Pandispan pufos cu fructe

Postat de Maddisson in Prajituri
21 Dec 2014 | 4639 vizualizari
Pandispan pufos cu fructe

Rapid,delicios si pufos!

Ingrediente

  • 5 linguri de faina
  • 4 linguri de ulei
  • 4 linguri de zahar
  • 4 oua
  • 1 pliculet de zahat vanilinat
  • 1 ligurita rasa de praf de copt
  • 1 praf de sare
  • coaja rasa de lamaie sau portocala (optional)
  • esenta de rom/vanilie sau o lingura de lichior
  • 3 nectarine
  • 2 banane sau orice fel de de fructe

Mod de preparare

Taiem fructele cubulete potrivite,pastrand un fruct (nectarina) pentru ornament!

Intr-un bol mixam ouale cu praful de sare si zaharul pana devin cremoase, apoi adaugam cate putin uleiul, faina impreuna cu praful de copt (in ploaie) urmate de zaharul vanilinat coaja rasa si lichiorul (eu am pus crema de whisky in loc de esenta sau lichior). Oprim mixerul si adaugam fructele taiate cubulete si incorporam cu o spatula!

Pregatim o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, adaugam continutul nostru ornat cu nectarina ramasa, taiata felii! Dam la cuptor incins deja la 180 de grade pentru 20-25 de minute!

Spor la bucatarit! 😚

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan pufos cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o reÈ›etă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci È™i miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert guguluf cu frisca si fructe uscate

Postat de postavaru

Desert guguluf cu frisca si fructe uscate

Mixam ouale impreuna cu zaharul pana cand devin spumoase si se albesc. Adaugam extractul de vanilie si coaja de lamaie si amestecam bine. Smantana pentru frisca o batem pana devine spumoasa,...

Citeste continuarea

Desert pandispan pufos cu nectarine

Postat de RODIMUR

Desert pandispan pufos cu nectarine

Nectarinele se spală, se È™terg È™i se feliază, feliile având o grosime de 8-9 mm, maxim 1 cm. Se separă albuÈ™urile de gălbenuÈ™uri È™i se mixează cu praful de sare, până ce...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2014, 21:45
la 22.12.2014, 10:26
bun pandispanul
la 22.12.2014, 21:59
la 11.01.2015, 09:52
Imi place ce-ai facut

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking