Panettone cu crema de branza si fruct kaki

Postat de alldaycooking in Prajituri
1 Noi 2011 | 11775 vizualizari
Panettone cu crema de branza si fruct kaki

Ingrediente

  • 1 panettone
  • 200 gr branza dulce de vaci
  • 100 iaurt grecesc (10% grasime)
  • 2 fructe kaki
  • 3 linguri de miere
  • 15 gr gelatina

Mod de preparare

Gelatina am hidratat-o in 150 ml apa, apoi am incalzit-o fara a ajunge la punctul de fierbere. Am lasat sa se raceasca gelatina.

Branza de vaci am amestecat-o cu iaurtul si mierea, am mixat-o foarte bine pentru a obtine o crema cat mai fina, am adaugat apoi 1/2 din gelatina topita si am mixat din nou. Am taiat un capac la panettone, cu un cutit am decupat partea pe care am scos-o cu ajutorul unei linguri. Am obtinut astfel partea de jos si peretii minitortului. Jumatate din crema de branza am turnat-o in carapacea de panettone. Am lasat la congelator panetonele pana cand am pregatit a doua crema. 

Am curatat de coaja fructele kaki, le-am feliat si le-am mixat cu restul de gelatina.  Fructele kaki au fost foarte dulci si nu am considerat necesar sa mai indulcesc aceasta crema. Jumatate din crema de kaki am pus-o cu lingura deasupra cremei de branza. Am pus si restul de crema de branza peste cea de fruct si la final restul de crema de kaki. Am asezat deasupra cremei capacul de panettone si am presat usor. Am lasat la frigider peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panettone cu crema de branza si fruct kaki" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola

Retete similare

Bavareza de zmeura,vanilie si ciocolata alba

Postat de comanligia

Bavareza de zmeura,vanilie si ciocolata alba

Blatul: Se bat albusurile spuma cu putina sare. Cand albusurile au crescut se adauga zaharul. Se amesteca zaharul pudra cu migdalele si se pun peste albusurile batute. Se amesteca usor si se...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu biscuiti, mere si crema de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu biscuiti, mere si crema de vanilie

Umplutura de mere: Merele spalate le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti merele cu indulcitorul si scortisoara. Transferati totul pe foc, focul sa fie potrivit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.11.2011, 16:01
cat de bine arata si ce as manca si eu tare mult imi place
la 01.11.2011, 16:03
imi faceau si mie cu ochiul fructele kaki faina idee
la 01.11.2011, 16:04
yammmmm
la 01.11.2011, 16:11
arata super
la 01.11.2011, 16:12
ce bine arata

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking