Ingrediente
- 700 ml smantana;
- 250 g zahar tos;
- 1 esenta vanilie;
- 5 g gelatina;
- 1 kg capsuni;
- 20 ml apa;
- 1 esenta rom;
- 250 g zahar tos.
Mod de preparare
Smantana impreuna cu zaharul se pune intr-o cratita pana ajunge in punctul de a fierbe. La sfarsit se pune gelatina si esenta, se amesteca bine si se lasa la racit. Compozitia se toarna intr-un pahar ce este asezat pe un ,, suport" (ca in poza). Dupa aceea se introduc in frigider pentru cel putin 4 - 6 ore.
Separat intr-o cratita se toarna apa, capsunile taiate in 2 sau 4, zaharul si se lasa la fiert 1/2 ora. La sfarsit se introduce esenta de rom. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se introduce un blender vertical si se face o pasta.
Aceasta compozitie se trece printr-o sita la sfarsit si se da apoi la rece.
Aceasta se toarna in pahar pentru a fi servita.
Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|