Papanasi deliciosi

Postat de manolecarmen in Dulciuri
10 Feb 2012 | 4399 vizualizari
Papanasi deliciosi

Un desert rapid si delicios!

Ingrediente

  • 500 gr de branza de vaci (sa fie branza grasa)
  • 3 oua
  • un varf de cutit de sare
  • un varf de cutit de bicarbonat stins cu lamaie
  • 500 gr faina
  • o fiola de vanilie 
  • toping ciocolata pentru ornat

Mod de preparare

Se pune branza de vaci intr-un castron, se adauga ouale (batute ca pe omleta inainte), sarea, vanilia si bicarbonatul, apoi se incorporeaza faina si se amesteca bine bine pana cand compozitia nu mai este lipicioasa, nu se mai lipeste de maini.

Din aluatul de mai sus se fac bilute in care se face o gaura in mijloc (sa arate ca un covrig). Intr-o cratita se incinge uleiul, sa treaca mult peste papanasi. Se pun papanasii la prajit, si sunt gata cand se ridica la suprafata.

Pentru ca nimanui nu ii plac papanasii golasi, se pune pe fiecare dulceata si smantana si toping de ciocolata. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Papanasi deliciosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca

Postat de Monica1997

Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca

Reteta de preparare a papanasilor Se framanta branza cu sarea, se adauga apoi zaharul, uleiul, cele 2 oua, coaja de lamaie, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se framanta pana...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor deliciosi

Postat de reisnaor_2006

Reteta de preparare a papanasilor deliciosi

Reteta de preparare a papanasilor Branza de vaci se amesteca cu ouale intregi,zaharul,bicarbonatul stins in zeama de lamaie,faina si coaja de lamaie si portocala si se omogenizeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.02.2012, 12:12
foarte buni
la 10.02.2012, 13:05
chiar deliciosi
la 10.02.2012, 13:08
Excelent
la 10.02.2012, 13:46
ce frumosi ti-au iesit
la 10.02.2012, 13:57
Arata super
bine ai venit !!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking