Papanasi din iaurt si gris, in crusta de piscoturi
Postat de diaconta in Dulciuri 24 Feb 2018 | 5316 vizualizari
Am venit şi eu fuguţa cu reţeta mea cu dragoste.
Nici nu s-au răcit bine.
Pentru azi am zis să nu întrec măsura şi să pregătesc un desert mai dietetic,ca să fac mai uşoară trecerea la “fără dulce”.Aşa că m-am gândit că nişte papanaşi din griş fiert în lapte şi apoi puşi la cuptor,ar fi tocmai buni.
Eu am înlocuit zaharul cu Green Sugar,dar voi puteţi să folosiţi zahăr.
Pentru crustă mi s-a părut mai potrivit să folosesc pişcoturi.
O reţetă simplă pe care v-o recomand cu tot dragul.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (41)
la 24.02.2018, 22:35
Cu ei la favorite...
la 24.02.2018, 22:39
ce bunatate
la 24.02.2018, 22:42
Cleme,vezi ca nu mai trebuie sa trimit curierul,se pregatesc foarte usor
la 24.02.2018, 22:42
Multumesc Catalina chiar sunt
la 24.02.2018, 22:44
Foarte buni!
la 24.02.2018, 22:45
Eu zic sa-l trimiti, ca inca n-am crescut mare sa am voie la cuptor......
la 24.02.2018, 22:50
Yam,yam! Te vizitez eu odata,Dia!
la 24.02.2018, 22:51
Lasa Cleme,nu te mai lamenta,ca te ajuta Vali )))tu da drumul la gaz ca el aprinde bricheta ))
la 24.02.2018, 22:59
Arata delicios !
la 24.02.2018, 23:01
Ce faini is!
la 24.02.2018, 23:06
Nu-l invata chestii din astea ca el este saritor din fire...
la 24.02.2018, 23:13
Spiridus,cu mare drag te astept
la 24.02.2018, 23:13
Cleme,pai asa si trebuie )))
la 24.02.2018, 23:13
Miti,unde mai pui ca sunt un fel de fix pix
la 24.02.2018, 23:15
Fix ce-mi place mie
COMENTEAZA