Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Postat de Ade200 in Dulciuri
22 Noi 2013 | 11647 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci

Reteta de preparare a papanasilor O reţetă a copilăriei...poate o revizitaţi.

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 250 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 1 linguriţă cu vârf de făină
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • coajă rasă de lămâie sau de portocală

Mod de preparare

Reteta de preparare a papanasilor

Se zdrobeşte brânza cu furculiţa, se amestecă toate. Se ia câte o linguriţă, se pune pe o planşetă sau foaie de plastic presărată cu făină.Se dă formă rotundă, apoi se turteşte ca la chiftele(grosime cam de 1 cm).

În tigaie înfierbântată bine(cam 5 minute, goală), se pun 2 linguri de ulei, se înfierbântă un minut, apoi se pun papanaşii. Se prăjesc până se rumenesc pe o parte, apoi se întorc. Când sunt prăjiţi pe ambele părţi, se servesc fierbinţi cu zahăr vanilat şi putin iaurt sau smântână alături. Cine vrea poate pune dulceaţă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prăjiţi din brânză de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu branza, merisoare si stafide

Postat de RuxyRux

Placinta cu branza, merisoare si stafide

Eu am facut placinta in cantitate dubla, asa ca pentru o tava mai mica reduceti la jumatate ingredientele  retetei. Mai intai am separat ouale. Albusurile impreuna cu sarea, zaharul si...

Citeste continuarea

Desert inghetata cu ciocolata si visine

Postat de Oana

Desert inghetata cu ciocolata si visine

Sos de visine : Pune intr-o craticioara visinele si zaharul, amesteca usor pe foc mic si lasa-l sa fiarba pana se ingroasa putin. Blendeaza-l apoi pana obtii un piure fin si lasa-l sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.11.2013, 11:17
la 22.11.2013, 11:36
la 22.11.2013, 12:14
super
la 22.11.2013, 12:28
la 22.11.2013, 13:54
asa ceva nu as refuza niciodata !

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking