Papara cu piept de pui afumat
Postat de mihaelar63
Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei . Coditele de ceapa se spala si se taie rondele . Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de prepararePunem tigaia la incins cu ulei sau unt. Ouale le punem in castronel, adaugam sare si piper, smantina si amestecam cu furculita usor, doar pina se incorporeaza toate. Le punem in tigaia incinsa, le lasam citeva secunde si cind oul a inceput sa se inchege putin, se i-a o spatula si se incepe a mesteca usor in ouale din tigaie. Le lasam sa se inchege si iar mestecam pina sunt facute ouale. Dureaza 2-3 minute. Servim cu paine prajita cu felii de mozzarela, ceapa verde si ridichi. Daca ti-a placut reteta noastra "Papara" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de mihaelar63
Pieptul de pui se feliaza si se pune la prajit in tigaia cu ulei . Coditele de ceapa se spala si se taie rondele . Ouale se sparg pe rand pentru a le verifica...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
Ciupercile se spala si se feliaza . Muschiul file se taie fasii . Patrunjelul verde se spala si se toaca . Oule se bat bine cu sare si lapte . Uleiul se pune la incins si se prajesc...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|