Pappardelle cu ragu de iepure

Postat de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne
10 Oct 2011 | 6219 vizualizari

Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu ragu de iepure. Puteti folosi iepure de camp, daca va place carnea mai tare si mai aromata, dar eu folosesc frecvent iepure de casa, pentru ca ai mei socri, cresc din cand in cand. Mi-a placut combinatia, mai ales ca fse folosesc si pappardelle praspete, home made, cu masina tocmai primita cadou de la fini (multumesc Klara si Mihai!)

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 17.10.2011, 12:50
mi s-a implecitit limba-n gura citind titlul dar mi se despleticeste daca-mi dai o portioara
la 17.10.2011, 13:58
Seno, dau cum sa nu
la 17.10.2011, 18:15
foarte frumoase
la 16.12.2014, 08:21

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking