Pappardelle cu ragu de iepure

Postat de alice_ciobanu in Mancaruri cu carne
10 Oct 2011 | 6242 vizualizari

Am descoperit in paginile cartii Bucataria lumii o interesanta reteta italiana din regiunea Emilia-Romagna: Pappardelle cu ragu de iepure. Puteti folosi iepure de camp, daca va place carnea mai tare si mai aromata, dar eu folosesc frecvent iepure de casa, pentru ca ai mei socri, cresc din cand in cand. Mi-a placut combinatia, mai ales ca fse folosesc si pappardelle praspete, home made, cu masina tocmai primita cadou de la fini (multumesc Klara si Mihai!)

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 10.10.2011, 09:57
buna
la 10.10.2011, 10:14
de vis arata dar cred ca merge si cu altfel de carne
la 10.10.2011, 10:21
da, merge si cu carne de pui, porc sau mistret.
dar atunci nu mai e chiar acelasi lucru.
pup
la 10.10.2011, 10:36
Alice,sunt convinsa ca nu-i acelasi lucru eu n-am mancat niciodata carne de iepure,cred totusi ca l-as prefera pe cel de casa
la 10.10.2011, 10:40
Uuuuuuuuuuuuuuuuu , ce mi-ar mai placea un iepure la ceaun ... ca atunci cand eram tanara c-am fost si asa , nu ca acum n-as fi , dar nu mai suport sa-i cresc si sa-i sacrific , doar daca asa gasi unul de gata
la 10.10.2011, 12:12
foarte bun
la 10.10.2011, 12:30
buuuuuuuun
la 10.10.2011, 12:32
Onesta...pai nu crezi ca ii cresc eu si ii sacrific tot io? )) Las asta in seama socrilor
la 10.10.2011, 12:55
bun
la 10.10.2011, 13:31
bun bun
la 10.10.2011, 14:39
la 10.10.2011, 17:06
la 10.10.2011, 18:42
ce grozava reteta
la 10.10.2011, 19:48
la 10.10.2011, 20:57
bun bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking