Ingrediente
- 700-800 g carne de porc
- 2 cepe
- 2 ardei grasi/ kapia
- 3 linguri pasta de tomate
- 100 g faina
- 2 oua
- 100 ml ulei
- 1 lingurita ardei boia
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare
Ceapa si ardeiul tocate se pun la calit pentru 7-8 min.
Adaugam si carnea taiata cuburi si lasam 15 min. la calit, pana cand devine albicioasa.
Adaugam pasta de tomate, 1 cana de apa sa acopere carnea, sare piper si ardei boia si lasam la fiert 30-35 de min. Mai adaugam apa daca mai este nevoie.
Batem ouale bine, adaugam faina si lasam 5 min. deoparte, apoi cu lingurita punem galustele in papricas. Atentie: sa fie suficienta zeama sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare putina, mai puneti o cana de apa inainte sa puneti galustele. Lasam la fiert inca 20 de min., iar la final presaram patrunjelul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|