Ingrediente
- aripi de pui
- 2 cepe potrivite
- ulei de masline
- 2 oua
- faina cat cuprinde
- apa
- sare/piper/peperoncino
Mod de preparare
Aripile de pui le-am taiat in doua, le-am clatit bine si le-am pus in vasul slow cookerului Crock-Pot.
Punem condimentele, stropim cu ulei de masline, apa cat sa acopere, adaugam si ceapa tocata marunt, setam la functia high pentru circa 3 ore.
Dupa circa 2 ore, cand puiul e facut, se prepara compozitia de galuste (2 oua batute bine, un praf de sare, faina cat cuprinde pentru a forma o pasta nu foarte groasa), umezim o lingura si punem in vasul slow cookerului Crock-Pot.
Lasam sa se fiarba cu capacul pus, eu am facut si o mica ingroseala din jumatate de lingura de faina, subtiata cu apa, se amesteca bine si se lasa minim 30 minute.
Se serveste cald cu muraturi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|