Paprikas de pui ca la mine acasa!

Postat de mitinita in Pui
23 Noi 2010 | 6533 vizualizari
Paprikas de pui ca la mine acasa!

La noi in zona este un fel de mancare foarte des intalnit si difera de la bucatar la bucatar. Asta e versiunea mea,fara faina,ca nu-mi place gustul pe care il lasa,prefer cu sos mai putin,dar mai gustos. De obicei nu pun cartofi,dar cateodata mai scap unul in paprikas.

Ingrediente

  • 1 pui,curatat si taiat
  • 2 cepe,taiate felii
  • 2 catei de usturoi,taiati
  • 2 linguri paprika (boia de ardei dulce)
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 cani de apa
  • Optional: un cartof,un morcov,boia de ardei iute,smantana ptr servit

Mod de preparare

Se prajeste puiul taiat bucati in ulei ,pana e rumenit. Se scoate din tigaie/oala si se adauga ceapa. Cand s-a rumenit se adauga si usturoiul,iar dupa un minut paprika si paste de tomate. Se adauga puiul rumenit.Nu arunca lichidul care a curs din el,ci adauga-l in oala. Se toarna apa si se lasa la foc mic cam o ora sau pana puiul e facut. Se serveste cu sau fara smantana.Noua ne place cu paste . Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas de pui ca la mine acasa!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Piept de pui cu mozzarella si rosii la cuptor

Pieptul de pui se unge cu ulei de masline,se condimenteaza,se acopera si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider. Se scot bucatiile de pui,se taie in doua,se cresteaza pe toata...

Citeste continuarea

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Piept de pui cu legume si sos de rosii

Pieptul de pui tăiat cubulețe se prăjește pe toate părțile în uleiul de măsline încins. Se spală și se curăță legumele.Se taie pe rând legumele: ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2010, 20:41
super bun
la 23.11.2010, 20:42
Super
la 23.11.2010, 20:42
delicios
la 23.11.2010, 20:53
si mie imi place,dar eu nu folosesc faina ,prefer sa adaug un cartof in plus,fie el si intreg pentru ca amidonul face ca sosul sa devina mai gros
la 23.11.2010, 20:58
ff bun 5f

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking