Para fondanta in rochie crocanta

Postat de comanligia in Prajituri
27 Ian 2011 | 7405 vizualizari
Para fondanta in rochie crocanta

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj din comert
  • 6 pere
  • 400 ml de apa
  • 2 esente de rom
  • 4 linguri de zahar
  • 1 esenta de lamaie
  • 6 cuisoare nemacinate
  • 1 lingurita de scortisoara
  • ptr uns:un galbenus de ou
  • o lingura de apa
  • ptr ornat:zahar farin
  • frisca si fulgi de ciocolata

Mod de preparare

Perele se curata de coaja si se fierb in apa care adaugam esentele,cuisoarele,zaharul si scortisoara.Foaia de prajitura se intinde pe masa si se taie fasii subtiri care rulam perele dupa racire,apoi le ungem cu oul batut si amestecat cu o lingura de apa si le dam la copt sa se rumeneasca.

Se pudreaza pe deasupra cu zahar fin si se  pot servi cu frisca si fulgi de ciocolata.Normal originala reteta era sa fierbem perele in vin alb sec,dar eu am adaugat apa cu esente e mai bun ptr copii asa.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Para fondanta in rochie crocanta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Prajitura cu rabarbar si capsuni

Postat de timea

Prajitura cu rabarbar si capsuni

Pregatim mai intai fructele adica le curatam si le spalam. Mixam ouale intregi cu un varf de sare.  Adaugam zaharul si mixam 3-4 minute. Incorporam apoi treptat si mixand dupa...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu visine si urda

Postat de oanapl

Desert prajitura cu visine si urda

Speli visinele, le stergi si elimini samburii. Le pui intr-o sita si le lasi 15-20 minute sa se scurga. Pui ciocolata si untul, taiate in bucatele potrivite, intr-o craticioara, pe foc foarte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.01.2011, 22:54
ce idee interesanta
la 27.01.2011, 22:54
ce bine arata
la 27.01.2011, 23:03
sunt super super
la 27.01.2011, 23:05
Splendida Ligiuta...iar reteta e o fantezie
la 27.01.2011, 23:09
Felicitari,chiar sunt frumoase..si cred ca si gustoase rau..

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking