Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker

Postat de RoXx in Prajituri
16 Oct 2012 | 7866 vizualizari
Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker

O prajitura minunata as numi-o eu si racoritoare.Este foarte usor de preparat si fara coacere.:)

Ingrediente

  • cutia de prajitura de la dr oetker
  • o cutie ananas bucati
  • 50 gr unt
  • 150 gr iaurt
  • 70 ml sirop din cutia de ananas
  • 200 ml smantana
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Intr-o cratita se fierbe untul impreuna cu sucul de la ananas. Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga cele 2 pungi de biscuiti (din cutie) pisati, pana se uda toti. Se aseaza in forma care se gaseste in cutie si se da la frigider pana preparam crema.

Intr-un castron punem plicul cu praful de crema (tot din cutie) si smantana. Se bate cu mixerul la viteza mica pana se incorporeaza smantana apoi la viteza mare 3-4 minute. Se adauga si iaurtul si se mai bate cu mixerul 1-2 minute. Se scoate forma din frigider si peste stratul de biscuiti se pun cateva linguri din crema. Se intinde uniform peste biscuiti. Se pun bucati de ananas peste si apoi punem restul de crema si uniformizam.

Deasupra ornam cu bucatile de ananas ramase. Intr-o craticioara se pune la fiert apa. Se prepara jeleul de ananas conform indicatiilor de pe cutie. Caldut se pune peste prajitura si se da la frigider. Se serveste rece.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paradis Tropical cu ananas Dr.Oetker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

Blaturile: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si apa rece alternativ, mixand continuu pana se obtine o spuma densa. Se lasa...

Citeste continuarea

Chec cu piure de castane, scortisoara si nuca

Postat de privatelaura

Chec cu piure de castane, scortisoara si nuca

Intr-un vas, punem untul (moale), zaharul si mixam bine. Adaugam cate un ou pe rand, amestecand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina cu praful de copt. Amestecam in continuare si adaugam piureul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.10.2012, 17:04
ce bine arata
la 16.10.2012, 17:08
La multi ani!
la 16.10.2012, 17:09
ce bunatate
la 16.10.2012, 18:38
la 16.10.2012, 19:21
Multi ani norocosi si sanatosi!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking