Pariziene cu gem de gutui
Postat de merisor67 in Dulciuri 21 Ian 2014 | 21423 vizualizari
Am vazut ca multi bucatarasi au facut aceste cornuri minunate, asa ca le-am incercat si eu.
Au iesit foarte pufoase si bune!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (43)
la 21.01.2014, 12:04
Faine au iesit!!
la 21.01.2014, 12:11
Multumesc, Simona!
la 21.01.2014, 12:12
Anca, buna cafeaua cu pariziene!
la 21.01.2014, 12:13
Multumesc, Bya!
Laura
la 21.01.2014, 12:17
foarte bune!
la 21.01.2014, 12:19
Ies super pufoase si sunt divine la gust
la 21.01.2014, 12:24
Multumesc, Alina!
la 21.01.2014, 12:24
Rocsi, asa este si tare mult ajuta acel garant pentru aluaturi dospite!
la 21.01.2014, 12:38
Alexandra
la 21.01.2014, 13:26
la 21.01.2014, 13:34
Pusha
Mon
la 21.01.2014, 13:46
super, bravo !!
la 21.01.2014, 13:47
ce pofta mi-ai facut!
Nu am incercat niciodata garantul pentru aluat dospit.
COMENTEAZA