Parjoale crocante de vitel
Postat de mihaelar63 in Vita 11 Dec 2014 | 3850 vizualizari
Am servit aceste parjoale cu cartofi fierti si salata de ridichi rosii murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 11.12.2014, 07:22
delicioase
la 11.12.2014, 07:43
Bune rau si astea!
la 11.12.2014, 08:02
delicioase
la 11.12.2014, 08:39
bune bune
la 11.12.2014, 09:14
Deja imi e foame!
la 11.12.2014, 09:45
ce fain , o ideee super cu carnea tocata
la 11.12.2014, 16:36
Meri ,. pentru diversificare merge
la 11.12.2014, 16:36
Simona mie imi este tot timpul
la 11.12.2014, 16:38
Anca , parjoalele se digera mai usor . Sunt mai light decat chiftelele prajite !!!
la 11.12.2014, 20:51
Auuu, ce buneeee
la 11.12.2014, 22:14
Moldovencele stiu de ce
la 14.12.2014, 07:53
Place tare
COMENTEAZA