Parjoale crocante de vitel

Postat de mihaelar63 in Vita
11 Dec 2014 | 3850 vizualizari

Am servit aceste parjoale cu cartofi fierti si salata de ridichi rosii murate :http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-ridichi-rosii-murate-66210.html

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 11.12.2014, 07:22
delicioase
la 11.12.2014, 07:43
Bune rau si astea!
la 11.12.2014, 08:02
delicioase
la 11.12.2014, 08:39
bune bune
la 11.12.2014, 09:14
Deja imi e foame!
la 11.12.2014, 09:45
ce fain , o ideee super cu carnea tocata
la 11.12.2014, 16:36
Meri ,. pentru diversificare merge
la 11.12.2014, 16:36
Simona mie imi este tot timpul
la 11.12.2014, 16:38
Anca , parjoalele se digera mai usor . Sunt mai light decat chiftelele prajite !!!
la 11.12.2014, 19:42
la 11.12.2014, 20:51
Auuu, ce buneeee
la 11.12.2014, 22:14
Moldovencele stiu de ce
la 11.12.2014, 22:36
la 12.12.2014, 10:00
la 14.12.2014, 07:53
Place tare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking