Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat

Postat de RuxyRux in Dulciuri
2 Mai 2016 | 3949 vizualizari
Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat

Minunatie! Paste binecuvantat va doresc!  "Retete de Pasti"

Ingrediente

  • 1 kg branza dulce
  • 100 gr amidon
  • 50 gr. gris
  • 5 oua
  • 250 gr zahar
  • 5 linguri smantana grasa
  • 100 gr. unt gras( 85%)
  • esenta de rom
  • vanilie
  • un praf de sare
  • coaja razuita de lamaie( sau portocala, ce doriti)
  • stafide ( optional)

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma cu praful de sare, apoi ca pentru bezea cu zaharul si vanilia.

Untul se topeste la foc mic, se lasa deoparte.

Branza dulce se mixeaza cu galbenusurile, apoi se adauga smantana lingura cu lingura, coaja de lamaie, romul,  urmeaza faina si grisul, untul topit, stafidele ( daca doriti) si la final bezeaua de albus prin invaluire.

Forma se unge cu unt si se adauga compozitia si se coace o ora pe programul de patiserie.( probati cu scobitoarea, trebuie sa fie ferma in mijloc) Am pus pasca la rece pana in momentul in care am taiat-o.

Este delicioasa!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza dulce si smantana fara aluat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert pasca dulce fara aluat

Postat de mirela0911

Desert pasca dulce fara aluat

Intr-un bol se pun ouale. Se adauga sarea, zaharul si esenta. Se mixeaza pana isi dubleaza volumul si devine o compozitie cremoasa. Se pune branza si se mixeaza putin. Se adauga apoi untul la...

Citeste continuarea

Desert pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii

Postat de RuxyRux

Desert pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide aurii

Se cerne faina, se separa ouale, se pun albusurile cu zaharul in vasul de mixer, se mixeaza ca pentru bezea sa devina ferme. Galbenusurile se pun intr-un bol, se freaca cu sare. Untul se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2016, 23:18
buna buna
la 02.05.2016, 23:22
Tare buna!
la 02.05.2016, 23:57
Multumesc Motanel!
la 02.05.2016, 23:57
Multumesc Andra!
la 03.05.2016, 00:35
Delicioasa! Multumim pentru urari, , Sarbatori frumoase si voua!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking