Ingrediente
- 350g aluat de cozonac
- 350g branza de vaci
- sare
- 3 oua + un albus de ou
- esenta de vanilie
- zahar dupa gust
- stafide
- 1 galbenus de ou pentru uns
Mod de preparare
Branza de vaci o amestecam cu sarea, zaharul, ouale si esenta de vanilie. Dupa ce am omogenizat bine totul adaugam si stafidele pe care le-am fiert putin in apa cu esenta de rom.
Intr-o tava rotunda de 24cm am pus aluatul de cozonac, pe care l-am intins usor cu mana, de cca. 0.5cm grosime. In mijloc am asezat umplutura de branza, iar surplusul de aluat, l-am dat
peste umplutura, apoi am uns totul cu galbenus de ou. Dam tava la cuptorul incins pana ce pascuta se rumeneste frumos deasupra, cca. 30 minute la foc mediu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|