Ingrediente
- 700 g branza dulce de vaci
- 6 oua mari
- 400 g smantana
- 200 g margarina
- 200 g zahar din stevie Green Sugar
- 10 linguri faina de orez
- 200 g stafide
- un praf de sare
- 2 pliculete zahar vanilinat
- 3 picaturi esenta de vanilie
- 3 lg cacao
- 1 praf de copt
- zeama de la 1/2 de lamaie
- zahar pudra cu aroma de vanilie ( pentru decor)
Mod de preparare
Punem ouale intr-un castron suficient de mare impreuna cu praful de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si mixam pana cand devin spumoase.
Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.
Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.
Stingem praful de copt cu zeama de lamaie si turnam in compozitie, alaturi de esenta de vanilie ,omogenizand.
Punem jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt .
In cealalta jumatate adaugam cacaoa si turnam peste cealalta.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 75 de minute ( verificam daca este coapta cu ajutorul unei scobitori).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca marmorata ( fara aluat)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|