Pasta al aglio, olio e .....chilli

Postat de Brindusa in Spaghete
29 Ian 2010 | 5057 vizualizari
Pasta al aglio, olio e .....chilli

Ingrediente

  • 4 catei de usturoi taiati in cateva bucati + 1 catel intreg
  • 4 ansoa (asta e optional, da' aveam prin casa)
  • ulei de masline extravergine (cam 100 ml)
  • paste (la mine au fost pappardelle)
  • niste ardei iute taiat mic (eu n-am avut, asa ca am folosit pudra de chilli)
  • busuioc verde sau patrunjel, taiate marunt

Mod de preparare

Mai intai am pus usturoiul taiat si chilli in ulei si l-am lasat 1, ora ca sa aromatizezeze uleiul.

Am fiert pastele in apa cu sare dupa cum a scris pe cutie. In timpul asta intr-o tigaie am pus putin ulei si am prajit catelul de usturoi. L-am scos din tigaie cand a devenit auriu, am pus fileurile de ansoa si am amestecat pana s-au topit. Am adaugat 1 polonic din apa in care au fiert pastele, apoi pastele si uleiul aromatizat (strecurat). Am amestecat bine sa se intrepatrunda aromele si sa scada apa, am presarat verdeata si..... gata mancarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta al aglio, olio e .....chilli" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu sos de rosii si carne de vita

Postat de Meea

Spaghete cu sos de rosii si carne de vita

    Preparăm spaghetele conform indicațiilor de pe ambalaj.        Tăiem ceapa mărunt și o punem la călit în puțin ulei. Punem peste carnea tăiată...

Citeste continuarea

Spaghete cu perisoare

Postat de MotanLaOale

Spaghete cu perisoare

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac perisoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2010, 20:14
Ce bine arata!
la 29.01.2010, 22:12
buonissima, voglio anch'io un piato
la 29.01.2010, 22:40
un piato per te Anca
la 30.01.2010, 17:34
Si pentru mineeee! Arata super
la 08.05.2010, 19:01
am facut si eu, foarte bune, daca iti place picant

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking