Ingrediente
- 8 cani de apa ( mai adaugati daca va place mai subtire )
- 2 linguri ulei
- cuburi din carnita de vita ( se pot omite sau inlocui cu pui)
- 2 cartofi taiati cubulete
- 2 morcovi taiati rondele
- 1/5 naut din conserva sau proaspat inmuiat peste noapte
- 1 cana de bors
- 2 rosii coapte bine sau bulion
- 1 lingurita pasta de tomate
- 2 catei de usturoi intregi
- patrunjel tocat dupa gust
- sare
- piper
- boia dulce sau iute
- 1 cana de pasta bullets
Mod de preparare
Eu am pregatit acest fel intr-o oala cu presiune pentru ca am folosit carnita de vita.
Pentru inceput am pus carnita in ulei, la foc mic, am lasat sa se prajeasca putin dupa care am adaugat pe rand toate ingredientele, in afara de pasta bullets.
Am inchis capacul si am lasat 45 minute la foc mic pana cand a iesit presiunea, a scazut apa si a ramas un sos picant ( am pus boia iute) si am reusit sa deschid capacul. Daca e nevoie, mai adaugati apa ca sa nu se lipeasca mancarea cand vin puse pastele, care se umfla si iau si ele din sos.
Daca sunteti multumit de sos si de gust, adaugati pasta bullets si invartiti cu o lingura de lemn, inchideti capacul si mai lasati 10 minute la foc mic.
Serviti cu patrunjel proaspat tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta bullets in sos de rosii cu legume si carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|