Pasta de oua condimentata

Postat de lira in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 6847 vizualizari
Pasta de oua condimentata

Ingrediente

  • 3 oua fierte tari
  • 2-3 felii de sunca (eu am pus 5 ca ale mele erau transparente)
  • 100 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 8-10 masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • cateva fire de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si mararul se toaca, iar sunca se taie cubulete mici. Bagam in blender urmatoarele: smanatana, maioneza, usturoiul, maslinele, mustarul, galbenusurile de ou si condimentele, dupa care mixam 2 minute.
Transferam totul intr-un bol, adaugam sunca, albusurile cubulete si verdeturile si amestecam cu o lingura de lemn. Pentru o varianta si mai simpla, pentru persoanele care sunt in super viteza bagati tot la bleder si mixati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua condimentata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv briose cu sunca si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv briose cu sunca si cascaval

Cascavalul il taiati cubulete, la fel si sunca. Patrunjelul verde il tocati marunt Mixati ouale spuma cu putina sare. Adaugati uleiul, apoi iaurtul. Puneti faina cernuta impreuna cu praful de...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2010, 15:19
vad ca vii tare, bravo!
la 11.07.2010, 15:28
Pai recuperez din urma
la 11.07.2010, 15:30
eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'
la 11.07.2010, 15:32
M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta
la 11.07.2010, 15:34
nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking