Pasta de oua condimentata

Postat de lira in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 6896 vizualizari
Pasta de oua condimentata

Ingrediente

  • 3 oua fierte tari
  • 2-3 felii de sunca (eu am pus 5 ca ale mele erau transparente)
  • 100 g maioneza
  • 50 g smantana
  • 8-10 masline
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • cateva fire de ceapa verde
  • cateva fire de marar
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa si mararul se toaca, iar sunca se taie cubulete mici. Bagam in blender urmatoarele: smanatana, maioneza, usturoiul, maslinele, mustarul, galbenusurile de ou si condimentele, dupa care mixam 2 minute.
Transferam totul intr-un bol, adaugam sunca, albusurile cubulete si verdeturile si amestecam cu o lingura de lemn. Pentru o varianta si mai simpla, pentru persoanele care sunt in super viteza bagati tot la bleder si mixati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de oua condimentata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sufleu de dovlecel

Postat de rocsi_1612

Sufleu de dovlecel

Curatam dovleceii si ii dam pe razatoarea mare. Ii punem intr-o tigaie antiaderenta si ii lasam la foc potrivit pana scade toata zeama invartind din cand in cand in ei. Il luam de pe foc si ii...

Citeste continuarea

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Postat de panacris

Tort aperitiv cu cremă de brânză, somon și icre negre

Prepararea cremei de brânză cu somon: Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Apoi se adăugă smântâna,...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 11.07.2010, 15:19
vad ca vii tare, bravo!
la 11.07.2010, 15:28
Pai recuperez din urma
la 11.07.2010, 15:30
eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'
la 11.07.2010, 15:32
M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta
la 11.07.2010, 15:34
nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking