Pasta de oua condimentata

Postat de lira in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2010 | 6899 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 11.07.2010, 15:19
vad ca vii tare, bravo!
la 11.07.2010, 15:28
Pai recuperez din urma
la 11.07.2010, 15:30
eu zic sa te opresti, pana se obisnuieste lumea cu tine Ca sa faci si galbeni sa-i golesti bucataria lui sefu'
la 11.07.2010, 15:32
M-ai bine-dispus pe ziua de azi, esti o draguta
la 11.07.2010, 15:34
nu glumesc, aici faci galbeni in functie de notele primite de la celelalti bucatarasi, iar cu galbenii iti alegi ceva din camara sefului
la 11.07.2010, 15:44
Ok, am prins ideea, am vazut inante, dar nu eram pe deplin lamurita.... dar cum stiu eu cat valoreaza fiecare reteta... sau e in functie de cat o apreciaza fiecare ... acolo zice ca peste 500 puncte iei un galben .... pana fac eu 500 de puncte si si intr-o saptamana, imi creste barba
la 11.07.2010, 15:47
lasa ca te lamuresti tu oricum, cu retetele astea vei fi sigur intre primele, in top imi place!multa bafta!
la 11.07.2010, 15:53
Ina, noi doar expunem recete, nu pentru a face galbeni acestea ...asa sunt un stimul... sunt mult mai mari valori, decat galbenii... aceasta e parerea mea oricum recetel sunt pe placul multor fete. Bine ai venit ,Lira Bafta
la 11.07.2010, 15:55
E oricum am inteles pt mine, ca punctele se dau mai mult pentru mesajele ,care le scrii pe sait, decat pentru recetele si pozele expuse. .poti sa expui recete, de 1 metru cu poze , care mai de care, daca nu esti activa pe sait, vei primi numai 1-2 baluri.
la 11.07.2010, 15:59
ideea e ca trebuie sa ma port frumos sa iau nota mare ... ca la scoala
la 11.07.2010, 16:01
Bine te-am gasit Anisoara. Deci trebuie sa scriu in cartea de munca al doilea job... numai ca daca nu fac bani... se poate considera voluntariat
la 11.07.2010, 16:04
))
la 11.07.2010, 17:15
Bine, dar blogul l-ai deschis pentru a face bani, sau din pasiune, din placere?
la 11.07.2010, 17:36
Anisoara, ai dreptate, dar de ce sa nu recunoastem ca si galbenii aia ne stimuleaza? Eu recunosc: ma bucur cand imi creste averea si ma gandesc la urmatorul produs ales din camara

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking