Ingrediente
- 200 gr somon afumat
- 2 oua fierte tari
- o cutie de branza Almette cu iaurt( 150 gr)
- 3 linguri smantana
- 1 lingura de mustar
- 1 cutie mica de ton in ulei de masline
- 100 gr unt
- piper dupa gust
- sare numai daca simtiti nevoia( eu nu am pus)
Mod de preparare
Curatati bine de oase somonul afumat.( eu il curat asa cum se curata pestele pentru copii)
Punem la blender toate ingredientele, ouale fierte( cu totul), untul,branza, smantana, mustarul, tonul si somonul afumat, condimentam dupa gust si gata, decoram dupa inspiratie( la mine decorul nu e punctul forte, insa gustul e unul de laudat asta asa ca sa-mi gasesc scuze LOL) apoi servim cu pofta!
Pentru al meu sot...am facut si niste rulouri de somon umplute cu aceasta pasta nebuuna de buna...!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste afumat II" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (46)
|