Pasta de peste cu feta

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
2 Mar 2013 | 4465 vizualizari

Pestele l-am amestecat pentru a obtine o crema, cu feta pe care imi place nespus de mult s-o combin cu paste-crema din ton si sardine, la care vin adaugate cateva condimente si putin iaurt grecesc. Se poate adauga si chili, sau boia de ardei, lime sau lamaie si ceapa rosie sau si mai bine, verde cand sezonul ne permite. La final, se pune piper, mult piper si se serveste unsa pe chifle cu seminte.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 02.03.2013, 20:09
Interesant! De probat! Prezentare de nota 20!
la 03.03.2013, 11:52
E foarte bun Cris
la 03.03.2013, 11:54
Multumesc Mutulica, ma pricep la inventat si la inovat retete traditionale, nu le fac niciodata in mod traditional. Asa incat uneori retetele imi ies geniale, alteori au un aspect ce lasa de dorit, insa gustul ramane tot de nerefuzat
la 03.03.2013, 11:54
Multumesc panacris

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking