Pasta de peste cu feta

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
2 Mar 2013 | 4575 vizualizari

Pestele l-am amestecat pentru a obtine o crema, cu feta pe care imi place nespus de mult s-o combin cu paste-crema din ton si sardine, la care vin adaugate cateva condimente si putin iaurt grecesc. Se poate adauga si chili, sau boia de ardei, lime sau lamaie si ceapa rosie sau si mai bine, verde cand sezonul ne permite. La final, se pune piper, mult piper si se serveste unsa pe chifle cu seminte.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 02.03.2013, 13:02
Uşor şi gustos. Bravo Daciana
la 02.03.2013, 13:12
Multumesc Victor!
la 02.03.2013, 13:26
Fac si eu, dar cu crema de branza.
am sa incerc si cu feta, cred ca-i buna
la 02.03.2013, 14:02
trebuie incercat
la 02.03.2013, 14:26
la 02.03.2013, 14:31
Daa, By a ralu. Trebuie
la 02.03.2013, 14:36
In lista cu retete de probat!
la 02.03.2013, 15:22
la 02.03.2013, 15:25
tot ce contine imi place
la 02.03.2013, 15:49
e originala ideea ta .
la 02.03.2013, 16:04
E cu peste e buna!
la 02.03.2013, 17:03
la 02.03.2013, 17:03
Interesanta combinatie ...
la 02.03.2013, 17:56
la 02.03.2013, 20:00

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking