Pasta de peste cu feta

Postat de bucataria_cu_mirodenii in Aperitive / Garnituri
2 Mar 2013 | 4462 vizualizari
Pasta de peste cu feta

Pestele l-am amestecat pentru a obtine o crema, cu feta pe care imi place nespus de mult s-o combin cu paste-crema din ton si sardine, la care vin adaugate cateva condimente si putin iaurt grecesc. Se poate adauga si chili, sau boia de ardei, lime sau lamaie si ceapa rosie sau si mai bine, verde cand sezonul ne permite. La final, se pune piper, mult piper si se serveste unsa pe chifle cu seminte.

Ingrediente

  • - o conserva de sardine in suc propriu sau in ulei;
  • - o ceapa rosie;
  • - un lime;
  • - boia de ardei;
  • - 100 grame feta;
  • - 2 linguri iaurt;
  • - sare de mare;
  • - piper sichuan.

Mod de preparare

Scurgeti uleiului din conserva si pasati sardinele cu furculita, intr-un bol. Adaugati feta si amestecati vine pana se incorporeaza cu pestele. Stoarceti lime si continuati sa amestecati. Taiati ceapa si adaugati in pasta. Puneti si condimentele si la final iaurtul, mai amestecati o data bine si serviti cu paine prajita sau paine cu seminte.  Puteti obtine aceeasi pasta, punand toate ingredientele intr-un blender, mai putin ceapa care o taiati si o adaugati in pasta de peste la final.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste cu feta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

Postat de Doinavar

Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrati cateva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.03.2013, 13:02
Uşor şi gustos. Bravo Daciana
la 02.03.2013, 13:12
Multumesc Victor!
la 02.03.2013, 13:26
Fac si eu, dar cu crema de branza.
am sa incerc si cu feta, cred ca-i buna
la 02.03.2013, 14:02
trebuie incercat
la 02.03.2013, 14:26

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking