Pasta de ton

Postat de AdrianUdrea in Aperitive / Garnituri
2 Ian 2016 | 14007 vizualizari
Pasta de ton

Este unul din aperitivele noastre preferate, pe care le preparam de sarbatori. De data aceasta am preparat-o eu, in timp ce Meri prepara o gustoasa salata de icre.

Ingrediente

  • 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
  • 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
  • 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
  • 1 ceapa rosie
  • 6 castraveciori acri
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1 lingura salata de icre
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper cu lamaie
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.

Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.

Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.

Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.

Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pasta de ton cu castraveti murati

Postat de mirela0911

Pasta de ton cu castraveti murati

Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete...

Citeste continuarea

Aperitive crostini cu pasta de ton

Postat de Oana

Aperitive crostini cu pasta de ton

Scurge tonul intr-o strecuratoare. Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine. Pune pasta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2016, 15:34
Si noua ne place Delicioasa!
la 02.01.2016, 15:37
Cred ca e nelipsita de la mesele de sarbatori. Foarte buna i-a iesit lui Adi, combinata cu salata de icre.
la 02.01.2016, 15:57
Adi,mie sa-mi faci altceva )
la 02.01.2016, 16:01
Dia ))) Azi a facut mamaliga, e buna? ))))))))))
la 02.01.2016, 16:03
Aseara am mancat si eu o feliuta! Tare mult imi place!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking