Ingrediente
- 4 conserve cu file de ton in ulei de masline
- 1 cutie branza cremoasa cu somon, de la Delaco
- 1 cutie branza cremoasa cu verdeturi, de la Delaco
- 1 ceapa rosie
- 6 castraveciori acri
- 1 lingura mustar clasic
- 1 lingura salata de icre
- zeama de la o lamaie
- sare
- piper cu lamaie
- boia de ardei dulce
Mod de preparare
Se desfac conservele si se lasa fileul de ton intr-o sita, la scurs.
Cand este bine scurs, se amesteca cu branzeturile, mustarul si salata de icre.
Se taie castraveciorii in cuburi mici si se adauga peste celelalte ingrediente, fara a-i scurge prea rau, pentru a nu iesi pasta de ton prea groasa.
Se adauga condimentele, zeama de lamaie si se amesteca bine totul, apoi se da la rece pentru 30-40 de minute inainte de a se servi.
Noi am servit-o pe felii de ardei multicolor, alaturi de alte aperitive.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|