Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Postat de AdrianUdrea in Peste
22 Aug 2018 | 3452 vizualizari
Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati

Unul dintre aperitivele pe care le preparăm aproape la fiecare sarbatoare este aceasta pasta de ton. O preparam in mai multe combinatii, de data asta adaugand hering afumat.  

Ingrediente

  • 750 g file de ton in ulei de masline
  • 300 g hering afumat
  • 200 g crema de branza cu verdeata
  • 200 g crema de branza cu castraveciori
  • 5-6 castraveciori murati
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Tonul se scurge bine de ulei si se amesteca cu heringul tocat marunt.

Castraveciorii se toaca in cuburi mici, cat de mici, apoi se scurg bine de zeama, presandu-i in maini.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Peste amestecul de ton si hering se adauga crema de branza, castraveciorii si ceapa si se omogenizeaza compozitia.

Se potriveste gustul cu sare si piper si se da pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati la rece, pana in momentul servirii.

Se serveste cu paine prajita, sau se pot umple cu ea minitarte, rulouri din aluat, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton cu hering afumat si castraveciori murati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Macrou in sos de rosii si usturoi

Postat de merisor67

Macrou in sos de rosii si usturoi

  Eu am prtegatit inainte un pui si am pastrat supa, asta nu inseamna ca reeta trebuie facuta cu supa neaparat. Spalam macroul il evisceram si ii inlaturam capul. Tapetam o tava cu...

Citeste continuarea

Plachie de peste

Postat de rocsi_1612

Plachie de peste

Pestele il curatam, il spalam bine si il tamponam cu servetele de bucatarie. Il taiem in doua bucati si-l condimentam pe ambele parti cu sare si piper. Rosiile le coacem intr-o tigaie grill si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.08.2018, 20:05
Foarte buna pasta de ton Si daca mai are si afumatura...
la 22.08.2018, 20:07
Hi,hi pentru Paltiniis
la 22.08.2018, 20:08
Din asta mancam la berbec ?
la 22.08.2018, 20:10
la 22.08.2018, 20:14
Foarte bună!

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking