Pasta de ton, de post

Postat de RODIMUR in Peste
21 Noi 2017 | 14026 vizualizari

Îmi place pasta de pește, în special cea de ton, pentru gustul său aparte și pentru culoare. Dacă alți pești îi pot transforma de proaspeți, în pastă, pentru ton trebuie să apelez la cel din conservă. Dar mă consolez cu gândul că în asta e și un avantaj, totuși: se face mai repede.... Este o rețetă simplă, foarte ușor de făcut și rapidă. Această pastă de ton are puține ingrediente și condimente, pentru a permite sesizarea gustului natural al peștelui. Pasta de ton este mult mai bună, dacă este preparată cu unt, în perioadele când nu este post.    

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 22.11.2017, 11:57
Mă bucur, Licurici, că-ți place pasta de ton... E foarte bună!
la 22.11.2017, 12:35
wow! ce as papa o felie !
la 22.11.2017, 13:12
E bun, Ksenya și e și pentru tine o feliuță...!
la 25.11.2017, 17:26
Buna!
la 25.11.2017, 18:51
Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking