Pasta de ton, de post

Postat de RODIMUR in Peste
21 Noi 2017 | 14112 vizualizari

Îmi place pasta de pește, în special cea de ton, pentru gustul său aparte și pentru culoare. Dacă alți pești îi pot transforma de proaspeți, în pastă, pentru ton trebuie să apelez la cel din conservă. Dar mă consolez cu gândul că în asta e și un avantaj, totuși: se face mai repede.... Este o rețetă simplă, foarte ușor de făcut și rapidă. Această pastă de ton are puține ingrediente și condimente, pentru a permite sesizarea gustului natural al peștelui. Pasta de ton este mult mai bună, dacă este preparată cu unt, în perioadele când nu este post.    

Inapoi la reteta

Comentarii (35)

la 21.11.2017, 21:04
Mulțumesc frumos, Cristinuța!
la 21.11.2017, 21:04
Mulțumesc frumos, Cris!
la 21.11.2017, 21:05
Madi, este și mai bună cu unt, dar acum e post și cred că există multe persoane interesate...Mulțumesc frumos pentru apreciere!
la 21.11.2017, 21:05
Mulțumesc, Diana!
la 21.11.2017, 21:13
Foarte buna!
la 21.11.2017, 21:37
Mulțumesc frumos, Adi!
la 21.11.2017, 22:10
la 21.11.2017, 22:51
Mulțumesc frumos, Buni!
la 22.11.2017, 09:59
Ce-mi place!
la 22.11.2017, 10:11
Buna !!! Mereu am rezerva de ton conservar
la 22.11.2017, 10:18
Buna pasta ai pregatit
la 22.11.2017, 10:23
Mulțumesc frumos, Mirela!
la 22.11.2017, 10:24
Mulțumesc frumos, Mihaela!
la 22.11.2017, 10:24
Mulțumesc frumos, Anca!
la 22.11.2017, 11:44
Si mie imi place!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking