Ingrediente
- 200 -250 grame de ton întreg, din conservă
- 150 grame de margarină
- 1 ceapă medie
- 1 praf de sare
- zeama de la 1/2 lămâie
Mod de preparare
Se scoate tonul din cutiile de conserve și se lasă să se scurgă de lichid într-o strecurătoare.
După câteva minute, se mărunțește tonul cu furculița, sau în robot.
Se curăță o ceapă medie, se spală, se șterge cu un prosop de hârtie, după care se taie foarte fin.
Se adaugă ceapa tocată în tonul mărunțit, margarina, praful de sare și zeama de lămâie. Se omogenizeză compoziția și se pune într-un vas.
Se decorează cu felii de ceapă și de lămâie.
Se poate consuma imediat, sau mai târziu. În acest ultim caz, acoperiți vasul cu pasta de ton și depuneți-l în frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton, de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (35)
|