Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)

Postat de adasev12 in Aperitive / Garnituri
24 Feb 2011 | 9675 vizualizari
Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)

papa bun

Ingrediente

  • 160 g ton in ulei
  • 100 g margarina
  • 1/4 ceapa rosie
  • 3-4 frunze de salata creata
  • 1 l-ta caperi
  • 2 castraveciori murati mititei
  • 50 g masline verzi
  • oregano, sare, piper
  • suc de lamaie
  • fette biscottate din comert( sau paine prajita pur si simplu)

Mod de preparare

margarina se inmoaie putin la microunde daca e de la frigider, se adauga sare, piper si oregano si se freaca la mixer bine. Se adauga apoi tonul cu ulei cu tot, maslinele taiate rondele , salata taiata fasii subtiri, castravetii taiati cubulete mici, ceapa se rade si se stoarce de suplusul de zeama, caperele se taie mai marunt si se mai mixeaza putin toate sa se omogenizeze, apoi se adauga si zeama de la o jumatate de lamaie...daca mai e nevoie potriviti gustul de sare si piper.

se pune pe feliile de paine si se serveste cu mare  pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ton pe fette biscottate (felii de paine prajita)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Postat de Constelatialeu

Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana

Iata cum se prepara Reteta de placinta cu branza de capra, oaie si smantana Am pregatit umplutura intr-un castron de inox, am ras branzeturile, am adaugat smantana si cele 5 oua intregi si 4...

Citeste continuarea

Tartă aperitiv

Postat de panacris

Tartă aperitiv

Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Apoi se tapetază o formă de tartă cu foaie de pergament, se pune foietajul dezghețat. Friptura, cartofii prăjiți, ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2011, 20:16
foarte bun!!!
la 24.02.2011, 20:32
inuca..mersi ....azi nu te-am votat iubita...pune linku aici sa te votez
la 24.02.2011, 20:38
delicios
la 24.02.2011, 20:41
sufletista...
la 24.02.2011, 20:52
tare gustos

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking