Pasta din pate de pasare cu mix de ardei

Postat de autodiag in Aperitive / Garnituri
2 Iul 2020 | 2200 vizualizari
Pasta din pate de pasare cu mix de ardei

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Adi. Sare nu am mai pus deoarece era suficienta din ingredientele celelalte.

Ingrediente

  • 200 g pate de pasare
  • 100 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingurita de mustar
  • 1/2 lingurita de dulceata de ardei iuti
  • 2 felii de gogosar in otet
  • putin piper macinat
  • putin busuioc uscat
  • putin oregano uscat
  • masline si patrunjel verde pentru decor

Mod de preparare

Se desface conserva de pate si se pune continutul sau intr-un castron. Se adauga crema de branza cu verdeata, mustarul si dulceata de ardei iuti.

Feliile de gogosar se taie marunt si se adauga peste pate impreuna cu putin piper macinat, putin busuioc uscat si putin oregano uscat.

Se paseaza toate aceste ingrediente cu ajutorul unui mixer vertical.

Pasta din pate de pasare cu mix de ardei se serveste decorata cu feliute de masline si patrunjel verde tocat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de pasare cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval

Postat de AdrianUdrea

Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval

Preparare Reteta delicioasa de cartofi la cuptor gratinati cu cascaval Se curata cartofii de coaja, se spala si se feliaza. Se asaza intr-o tava unsa cu unt din belsug. Se presara peste...

Citeste continuarea

Rosii pizzaiola

Postat de caroline

Rosii pizzaiola

Rosiile se spala si la fiecare se taie un capacel. Cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul rosiilor (NU il aruncati, puteti face un sos cu el) . Presaram sare in interior si punem rosiile cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.07.2020, 14:53
buna pentru micul dejun!
la 02.07.2020, 15:15
la 02.07.2020, 16:36
la 02.07.2020, 16:56
Gustoasa!
la 02.07.2020, 18:19

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking