Pastai galbene cu smantana

Postat de ctlina in Mancaruri de legume
11 Aug 2018 | 3962 vizualizari
Pastai galbene cu smantana

Ce bunatate, imi aduc aminte cand eram mica nu prea apreciam, dar tatalui meu ii placeau la nebunie. Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie! https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-galbene-cu-smantana.html

Ingrediente

  • 300 g de pastai galbene
  • 2 linguri samantana
  • 50 ml de lapte
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 catel de usturoi
  • paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat

Mod de preparare

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.

Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.

Puneti sare si piper, presarati paprika.

Serviti cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Ciorba de legume a la grec

Postat de MotanLaOale

Ciorba de legume a la grec

Se curata si se toaca ceapa, morcovul, albitura si se caleste 2-3 minute in ulei.  Se toarna apa, se adauga ardeiul curatat si tocat, o lingurita de vageta si se fierbe 15-20 minute....

Citeste continuarea

Pastai galbene, cu smantana si usturoi

Postat de RODIMUR

Pastai galbene, cu smantana si usturoi

Se îndepărtează capetele păstăilor, se rup în 2-3 bucăți, dacă sunt prea mari și apoi se spală bine în câteva ape, după care se pun la fiert, la foc iute, pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2018, 10:14
Bună mâncare...! Și eu fac adeseori, pentru că-mi place.
la 11.08.2018, 12:20
la 11.08.2018, 13:44
la 12.08.2018, 21:44
Vreau si eu sa le gust, ca sigur sunt bune, bune!
la 15.08.2018, 20:52

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking