Ingrediente
- 300 g de pastai galbene
- 2 linguri samantana
- 50 ml de lapte
- 1 ceapa mica salota
- 1 catel de usturoi
- paprika afumata
- sare, piper
- 2 linguri ulei
- cimbru uscat
Mod de preparare
Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.
Adaugati pastaile spalate si curatate.
Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.
Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.
Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.
Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.
Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.
Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.
Puneti sare si piper, presarati paprika.
Serviti cald!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|