Paste alla Puttanesca

Postat de cristeena20 in Paste
8 Apr 2016 | 4288 vizualizari
Paste alla Puttanesca

M-am inspirat din reteta lui Andreea Caroline :) mi-au placut mult aceste paste !

Ingrediente

  • 1/2 pachet de paste (eu am folosit capunti)
  • ulei de malsine
  • 5-7 fileuri de anchova
  • masline negre (un pumn)
  • 2-3 catei de usturoi
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei de malsine
  • 4 linguri pasta de rosii
  • 2 rosii medii bine coapte
  • sare, piper, busuioc verde, oregano
  • parmezan

Mod de preparare

- Punem pastele la fiert in apa cu sare.

- intre timp preparam sosul alla puttanesca: intr-o tigaie am pus ulei de malsine cu usturoi la incalzit si adaugam fileurile de anchova-lasam 2 minute sa se prajeasca la foc mic sia daugam apoi maslinele-lasma inca putin. Adaugam rosiile tocate marunt-eu am folosit din conserva ; pasta de rosii si la nvoie aduagam putina supa de pui sau apa fierbinte. Adaugam sare-nu multa deoarece anchovele sunt sarate. Nu uitam de rosiile uscate, tocate marunt-si lasma sa fiarba sosul pana devine omogen si bun la gust. la final adaugam busuiocul si oregano verde-daca e uscat il punem sa fiarba putin cu sosul.

-Servim cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste alla Puttanesca " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti alla puttanesca

Postat de caroline

Spaghetti alla puttanesca

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline. Adaugam maslinele, bucatile de ansoa, care vor fi in prealabil desarate si usturoiul taiat felii subtiri. Bucatile de ansoa se vor topi. Dupa...

Citeste continuarea

Pasta alla puttanesca

Postat de xana

Pasta alla puttanesca

Pastele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg si se pastreaza 3-4 linguri din apa in care au fiert. Intre timp, punem filetele de anșoa intr-o tigaie larga impreuna cu usturoiul zdrobit si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2016, 15:02
la 08.04.2016, 15:02
la 08.04.2016, 15:03
ce bune sunt si ce frumoasa prezentare
la 08.04.2016, 15:12
bine ai revenit printre noi!
la 08.04.2016, 15:39

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking