Paste (amestec) cu lapte si rom

Postat de robert_badica in Dulciuri
21 Oct 2014 | 3388 vizualizari
Paste (amestec) cu lapte si rom

Desertul copilariei,se face destul de usor,si sunt foarte delicioase.M-am inspirat foarte putin de la Rocsy ,dar foarte putin.

Ingrediente

  • 150gr paste(amestec)
  • 600 ml lapte dulce
  • 1 zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • esenta de rom
  • Decor:
  • 50 gr. nuca
  • 50 gr. alune
  • o frunzulita menta

Mod de preparare

Se pun la fiert pastele,in apa,cu un praf mic de sare.Dupa ce absorb o parte din apa,si s-au fiert,se adauga laptele.Se lasa pe foc cca. 15 minute,sau cat de gros doriti dumneavoastra.Dupa ce opriti focul,adaugati zaharul,zaharul vanilat,si esenta de rom(optional daca mai doriti si alte arome,de exemplu:scortisoara,puteti sa adaugati.) ,amestecati,lasati putin sa se raceasca,iar apoi serviti cu nuca,si alune maruntite foarte putin cu un cutit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste (amestec) cu lapte si rom" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tarta cu caramel, ananas si crema de vanilie

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu caramel, ananas si crema de vanilie

Aluatul: Intr-un bol puneti untul rece, oul, vanilia, sarea si amestecati. Incepeti si incorpotati faina treptat si praful de copt. Framantati pana obtineti un aluat omogen si nelipicios....

Citeste continuarea

Cozonac impletit

Postat de gospodariu

Cozonac impletit

Incalzim laptele intr-un  vas  peste care adaugam coaja de lamaie si portocala si cele 2 plicuri de zahar vanilat si amestecam bine. Separat galbenusurile le frecam cu cele 250 g de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2014, 19:29
bune
la 21.10.2014, 19:31
la 21.10.2014, 19:35
foarte bune si usor de preparat
la 21.10.2014, 19:41
la 21.10.2014, 19:52
bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking