Paste bio cu nuci si scortisoara

Postat de timea in Paste
17 Mai 2015 | 2895 vizualizari
Paste bio cu nuci si scortisoara

Ceea ce va prezint eu azi, este o reteta cat se poate de simpla si care imi aduce mereu aminte de copilarie. Si pentru ca am folosit paste bio semi-integrale si fructoza, recomand aceasta mancare sau desert ar putea spune unii, atat pentru diabetici cat si pentru cei care lupta zilnic cu kilogramele in plus. Sunt cu atat mai sanatoase pastele in aceasta combinatie cu cat si nucile contin grasimi sanatoase Omega 3.

Ingrediente

  • Ingredientele sunt pentru doua portii:
  • 125 gr mini macaroane semi-integrale
  • 2 linguri nuca macinata
  • 2 lingurite fructoza
  • 1 lingurita rasa scortisoara
  • fulgi de migdale

Mod de preparare

Ne trebuie doar cateva minute sa pregatim aceasta mancare, deci e si practica nu doar sanatoasa. 

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj in apa cu putina sare, apoi strecuram pastele si le trecem pe sub un jet de apa rece.

Punem pastele intr-un vas, adaugam nuca macinata, fructoza si scortisoara si amestecam.

Servim pastele in boluri si presaram deasupra fulgi de migdale.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste bio cu nuci si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Scoici cu ton si sos de rosii

Postat de Adrian2016

Scoici cu ton si sos de rosii

       Intr-o oala am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba apa am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 10 minute.Separat intr-o tigaie am pus doua...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Postat de CameliaComan

Tagliatelle cu sos alb și ciuperci

Punem o oala cu apa la fiert si fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Spalam ciupercile si apoi le taiem feliute. Curatam ceapa si o taiem pestisori. Strivim catelul de usturoiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2015, 11:04
la 17.05.2015, 11:05
simplu si sanatos!
la 17.05.2015, 11:19
la 17.05.2015, 12:07
la 17.05.2015, 13:34

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking