Paste cu branza de burduf la multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Paste
29 Dec 2015 | 3460 vizualizari
Paste cu branza de burduf la multicooker

Mi-era pofta de paste cu branza, am papat doar eu ca lui sebi nu ii plac :))) 

Ingrediente

  • paste in forma de inimioare
  • branza de burduf de la covalact
  • sare
  • apa
  • un strop de ulei de masline

Mod de preparare

Pastele se pun in vasul de la multicooker, se acopera cu apa, se pune sare si un strop de ulei de masline si se seteaza functia de paste, se lasa cam 6-8 minute.

Se pot gusta intre timp daca nu sunt gata se mai lasa, iar daca nu mai este apa se mai adauga.

Eu am pus mai multa apa, ca nu am mai preparat niciodata paste, iar cand pastele au fost fierte le-am strecurat de apa.

Peste paste se pune branza de burdus rupta in bucati mai mici,se amesteca usor si se mai lasa 2-3 minute pana se topeste branza.

Se servesc calde cu putin zahar deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza de burduf la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fusilli cu legume și chilli

Postat de mirela0911

Fusilli cu legume și chilli

Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă.  Dovlecelul se curăță de coajă și de...

Citeste continuarea

Tigaie cu spatzle si carnaciori

Postat de mihaelar63

Tigaie cu spatzle si carnaciori

Am fiert rapid carnaciorii - folosind apa clocotita din fierbator . Am taiat carnaciorii felii ,pe diagonala . Am feliat usturoiul verde. Am spalat rosiile si le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2015, 20:23
la 29.12.2015, 20:24
la 29.12.2015, 20:25
Nik mai special decat asta acum
la 29.12.2015, 20:25
Buneeeee!
la 29.12.2015, 20:26
crisulina

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking