Paste cu brocolli si Camembert

Postat de mihaelar63 in Paste
24 Feb 2015 | 3474 vizualizari
Paste cu brocolli si Camembert

Mereu m-am ferit a aduga legume la paste , doar carnita si sunculita sunt mai bune . Dupa aceasta experienta se schimba situatia . Pastele cu legume sunt delicioase si au un colorit frumos .

Ingrediente

  • 400 gr paste
  • 250 gr brocolli
  • 250 gr sunca semi-afumata
  • 1 morcov
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 lingurita oregano
  • 125 gr branza Camembert
  • 125 gr smantana
  • 1 lingura unt - optional
  • codite ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Se pun la fiert pastele in apa cu sare respectand timpul de fierbere de pe pachet . Eu mereu le tin mai putin daca in final vor fi gatite cu sos .
  2. Brocolli se opareste in acelasi vas in care fierb pastele . Este mai rapid si mai economicos .
  3. Scurgeti pastele si brocolli intr-o sita .
  4. Curatati morcovii si usturoiul . Spalati ceapa verde .
  5. Taiati morcovul julien fin [ fasii ] si il puneti la calit  impreuna cu usturoiul feliat in ulei de masline . Folositi o tigaie Wok incapatoare .
  6. Adugati la calit si sunca .La sfarsit se pun si coditele de ceapa verde taiate marunt.
  7. Se  pune  smantana si branza moale Camembert rupta bucatele mai mici .
  8. Condimentati cu sare si piper , adugati oregano . Amestecati pana branza se omogenizeaza in sos .
  9. Incorporati pastele si brocolli in sos si serviti preparatul cat este cald .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu brocolli si Camembert" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Fusilli cu caramel si nuca prajita

Postat de simona72

Fusilli cu caramel si nuca prajita

 Intr-o craticioara se pune apa cu sare la fiert, aproximativ 1,5 litri apa. Cand apa da in clocot se adauga pastele si se lasa sa fiarba 11 minute. Pentru sosul caramel: se pune zaharul...

Citeste continuarea

Macaroane cu branza in stil american

Postat de mitinita

Macaroane cu branza in stil american

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Se pun 250 ml de lapte pe foc. Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.02.2015, 18:53
la 24.02.2015, 18:59
mai mare dragul sa mananci acest curcubeu culinar
la 24.02.2015, 19:05
Ce bune sunt
la 24.02.2015, 19:11
Sunt sigura ca la Bya are succes garantat orice oreparat cu brocolli , dovlecel sau conopida )
la 24.02.2015, 19:12
Ela m coloritul preparatelor este raspunzator de talia mea

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking