Paste cu cartofi si telemea Delaco

Postat de babi5 in Paste
4 Aug 2014 | 2822 vizualizari
Paste cu cartofi si telemea Delaco

Cel mai rapid mod de a prepara un fel de mancare sunt pastele

Ingrediente

  • 400 gr paste
  • 1 ceapa mica
  • 4 cartofi potriviti ca marime
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 varf lingurita boia dulce
  • 200 gr telemea Delaco

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie cubulete mici si se pun la fiert cu putina sare. Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pentru 8 minute, apoi se strecoara. Telemeaua se rade prin razatoarea mica (eu am una speciala pentru branzeturi). Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit, apoi se adauga boiaua. Cartofii se pun peste macaroane impreuna cu ceapa calita, amestecam bine, apoi adaugam telemeaua rasa.

Usor de realizat si foarte bune, pofta sa aveti si sa va fie de folos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu cartofi si telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Penne rigati cu broccolini si sprot afumat

Postat de mihaelar63

Penne rigati cu broccolini si sprot afumat

Pastele se fierb in apa clopcotita  cu sare , respectand instructiunile de pe ambalaj. Scurgeti pastele intr-o strecuratoare si le clatiti cu apa rece. Broccolini se pun...

Citeste continuarea

Budinca cu fidea si branza de vaci

Postat de medioto59

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii tinem 3 min. apoi scurgem fideaua de apa folosind o strecuratoare. Punem fideaua intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.08.2014, 19:35
la 04.08.2014, 19:36
super!
la 04.08.2014, 19:48
Bya Ralu: multumesc suntvtare bunesa le incerci
la 04.08.2014, 19:49
Anett multumesc si sa le incerci nu o sa-ti para rau
la 04.08.2014, 19:58
gustos

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking