Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

Postat de marcelalidia22 in Farfalle
18 Iun 2015 | 5090 vizualizari
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site pe care sunt inscrisa.

Ingrediente

  • 500 g pasta in forma de fontite tricolore
  • 1 cutie ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 300 g sunca cubulete
  • 300 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • 200 g unt sau margarina
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 lingura vegeta
  • Piper

Mod de preparare

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara astfel: Se pune intr-un vas laptele cu untul sau margarina ( ce va place mai mult ) si vegeta. Dupa ce s-a topit untul , se aduga bateala facuta din faina si putina apa, apoi se amesteca continuu pana se ingroase sa nu faca cocoloase. Cand incepe sa de-a in clocot se ia de pe foc. Peste pasta fiarta de toarna ceapa cu ciupercile , sunca cubulete si cascavalul si se amesteca…apoi se toarna imediat sosul bechamel peste compozitie si se amesteca impreuna toate. Se serveste cald.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Farfalle cu legume inabusite si cascaval

Postat de RODIMUR

Farfalle cu legume inabusite si cascaval

Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, la foc mic și în ulei suficient, până ce devine transparentă. Se curăță usturoiul, se spală, se...

Citeste continuarea

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Postat de gurita_ta2005

Fundite cu ciuperci si sos de smantana

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare.Se lasa sa fiarba cat scrie pe cutie. Ceapa o taiem marunt si o punem la calit in ulei de masline.Cand se inmoaie se adauga kaizerul taiat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2015, 16:35
Super

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking