Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

Postat de marcelalidia22 in Farfalle
18 Iun 2015 | 5115 vizualizari
Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site pe care sunt inscrisa.

Ingrediente

  • 500 g pasta in forma de fontite tricolore
  • 1 cutie ciuperci champignon
  • 1 ceapa mare
  • 300 g sunca cubulete
  • 300 g cascaval ras
  • 300 ml lapte
  • 200 g unt sau margarina
  • 2 linguri rase de faina
  • 1 lingura vegeta
  • Piper

Mod de preparare

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara astfel: Se pune intr-un vas laptele cu untul sau margarina ( ce va place mai mult ) si vegeta. Dupa ce s-a topit untul , se aduga bateala facuta din faina si putina apa, apoi se amesteca continuu pana se ingroase sa nu faca cocoloase. Cand incepe sa de-a in clocot se ia de pe foc. Peste pasta fiarta de toarna ceapa cu ciupercile , sunca cubulete si cascavalul si se amesteca…apoi se toarna imediat sosul bechamel peste compozitie si se amesteca impreuna toate. Se serveste cald.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci, ceapa , sunca , cascaval si bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Postat de rocsi_1612

Farfalle cu pui si ciuperci, gratinate

Intr-o cratita puneti apa cu sare. O transferati pe aragaz si cand apa clocoteste, dati drumul pastelor. Le fierbeti 8-10 minute, iar cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita sa se scurga de...

Citeste continuarea

Farfalle la tigaie

Postat de mihaelar63

Farfalle la tigaie

Fierbeti pastele in apa si sare  ,,a la dente ''. Caliti usor salamul , sunca feliate , ardeii taiati cuburi si prazul maruntit  in ulei . Turnati farfallele peste mezelul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2015, 16:35
Super

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking