Ingrediente
- 200 g. paste
- 300 g. ciuperci
- o pulpă de pui
- 1 ceapă
- 200 ml. suc de roșii
- 50 ml. ulei
- sare
- piper
- busuioc.
Mod de preparare
Pune pastele la fiert în apă cu sare.
Când pastele sunt fierte scurge apa . Ceapa curățată,spălată și tocată mărunt o pui la călit în uleiul încis.
Lași ceapa să se călească până devine translucidă.
Spală pulpa de pui dezosată si o usuci cu ajutorul unui sevețel absorbant.
O tai în bucăți mici.
Adaugă carnea peste ceapă O călești pe toate părțile.
Mesteci în tigaie să nu se prindă.
Spală și curăță ciupercile.
Toaca-le grosier și adaugă-le peste carne.
Când a scăzut apa lăsată de ciuperci adaugă sucul de roșii și 200 ml. apă.
Lasă la fiert 5-7 minute,sărează,piperează și condimentează după gust.
Pune pastele peste ciuperci și servește .
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|