Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti

Postat de gurita_ta2005 in Paste
31 Oct 2015 | 5156 vizualizari
Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti

Ingrediente

  • paste barilla
  • 2-3 linguri crema de branza
  • 2 linguri de mazare
  • 1 crenvusti
  • ulei de masline
  • sare/piper/peperoncino
  • parmezan ras

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la foc mic,amestecand des pentru a nu se lipii.

Crenvustiul se taie rondele si se pune la prajit in ulei de masline(nu se pune mult ulei),dupa care se adauga crema de branza si mazarea clatita si scursa de apa.

Se amesetca bine sosul,se pun condimentele si se ia de pe foc.

Pastele cand sunt gata se pun peste sos impreuna cu putina zeama in care au fiert.

Se lasa cateva minute pe foc si se servesc cu parmezan ras

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu crema de branza,mazare si crenvusti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de paste cu legume, masline si mozzarella

Se pun apa si sarea intr-o oala la foc si cand dau in clocote se adauga pastele, fierbandu-le conform instructiunilor de pe ambalaj. Se pun apoi intr-o sita si se clatesc cu apa rece....

Citeste continuarea

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Postat de caroline

Farfalle cu ardei gras, sos de rosii si naut

Ardeiul il spalam si il taiem in doua jumatati. Indepartam cotorul, il curatam de nervuri si seminte si apoi il taiem in cuburi mici.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2015, 21:13
superrrrrrr
la 31.10.2015, 21:16
Bun, interesanta combinatie, hmm mazare, crenvursti...trebuie sa incerc si eu.
la 31.10.2015, 21:24
roxana
la 31.10.2015, 21:24
zamfira mie mi-au placut,daca iti plac ingredientele folosite nu are de ce sa nu iti placa preparatul
la 31.10.2015, 21:59

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking