Paste cu fasole verde - de post

Postat de mihaelar63 in Farfalle
8 Apr 2015 | 8582 vizualizari
Paste cu fasole verde - de post

Ideea este preluata de la Chef Gino D'Acampo. Mi-a placut mult imbinarea frumoasa de culori din farfurie . Bineinteles ca el fiind italian a pus si parmezan . Eu am preparat aceste paste de post .

Ingrediente

  • 400 gr paste scurte -farfalle
  • 400 gr fasole verde fideluta[ congelata ]
  • 300 gr rosii cherry - culori diferite
  • 50 ml ulei masline
  • 1 ceapa rosie
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri otet balsamic
  • patrunjel verde
  • cimbrisor verde
  • sare
  • piper
  • parmezan-optional

Mod de preparare

  1. Pastele se fierb in apa sarata respectand timpul indicat pe ambalaj. Se scurg .
  2. Rosiile , ceapa si usturoiul se curata,  se spala .
  3. Se caleste usor in ulei ceapa si usturoiul tocate . Adugati rosiile , sare si otet balsamic .
  4. In momentul in care rosiile incep sa se inmoaie se pune fasolea verde si putina apa  [ in cateva minute fasolea va fi patrunsa ].
  5. Adugati pastele , piper si verdeata .
  6. Serviti preparatul cald .
  7.   Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu fasole verde - de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu spanac si rosii (de post)

Postat de miha

Paste cu spanac si rosii (de post)

Pastele cu spanac: Punem la fiert putina apa cu sare. Cand da in clocot punem frunzele de spanac si dam cateva clocote, pana se inmoaie. Rasturnam intr-o sita si lasam la scurs si racit....

Citeste continuarea

Salata cu paste si fasole

Postat de rocsi_1612

Salata cu paste si fasole

Intr-o cratita, puneti apa cu putina sare, o transferati pe foc. Cand apa clocoteste, dati drumul pastelor si le fierbeti cat scrie pe ambalaj. Cand sunt gata, le rasturnati intr-o sita si le...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2015, 15:49
ce bine arata
la 08.04.2015, 15:52
Multumesc Bya
la 08.04.2015, 15:55
Interesanta reteta !!!
la 08.04.2015, 15:55
foarte bun!
la 08.04.2015, 15:56
Imi place felul tau de a gati! Legumele isi pastreaza culoarea foarte frumoasa, vie +vitaminele! Bravo! Aspect deosebit, ingrijit, ce sa mai! M-as invita la o portie!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking