Paste cu file de merluciu

Postat de gurita_ta2005 in Paste
21 Oct 2015 | 3057 vizualizari
Paste cu file de merluciu

vazusem o reteta italieneasca asemanatoare,au fost foarte bune

Ingrediente

  • paste trofie liguri Barilla
  • 3 felii de merluciu(file)
  • 1/2 ceapa alba
  • 3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • patrunjel proaspat
  • sare/piper
  • ulei de masline
  • unt
  • coaja de lamaie
  • putina zeama de lamaie

Mod de preparare

Intr-o craticoara se pune apa cu sare la fiert,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pastele,pentru circa 10 minute(cat scrie pe cutie).

Intr-o tigaie punem ceapa tocata marunt in ulei de masline cu putin unt si usturoiul putin strivit.

Se taie bucatiile de peste,se adauga in tigaie,se pun condimentele si vinul si se lasa pana scade.

Se pune unt peste peste,zeama de lamaie,impreuna cu 2 felii de lamaie si patrunjelul tocat marunt,adaugam si pastele cand sunt gata,scurse de apa.

Se da pe razatoarea mica putina coaja de lamaie si se presara deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu file de merluciu" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (36)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Budincă de spaghete cu brânză dulce şi stafide

Postat de ela2015

Budincă de spaghete cu brânză dulce şi stafide

Se fierb pastele în apă clocotită, cu un praf de sare. Când sunt fierte le scurgem, le trecem prin jet de apă rece şi le lăsăm la scurs. Preîncălzim cuptorul....

Citeste continuarea

Paste cu carne la cuptor

Postat de gaby_d

Paste cu carne la cuptor

Pregatesti intai sosul de carne. Pui o tigaie la incins cu 20 ml ulei de masline. Cureti ceapa si o toci, la fel si morcovul, si le pui in uleiul incins. Calesti un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2015, 17:40
la 21.10.2015, 17:42
la 21.10.2015, 17:44
la 21.10.2015, 17:46
Tot ce e cu pește e bun pentru mine!
la 21.10.2015, 17:53
mery

Vezi toate comentariile (36)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking